Laminatgulve

Få et tidsløst og slidstærkt laminatgulv

Det nok mest populære gulv pt. er typen laminatgulv. Det slidstærke materiale og dets naturlige udseende, giver en god balance mellem det praktiske og udseendet. 

Produktionen af laminatgulv er meget avanceret og er specialiseret i at skabe et naturligligt udseende med papir materialer, som gengiver træstrukturen og farver. Det kombineres med aluminiumoxid, som er et af naturens hårdeste materialer. 

Resultatet er et fast og slidstærkt gulv, som holder i mange år. 

Udseende af laminatgulv

Der findes et hav af forskellige laminatgulve i dag, og det kan være svært at navigerer i farver såvel som tekstur. Du kan sågar også vælge om det skal være mat eller glansfuldt. 

Vi anbefaler at man bestiller et besøg, så man kan se og mærke de forskellige laminatgulv typer, som vi har med i bilen. Det er også nemmere at fornemme gulvets spil i lyset – fremfor at se dem på nettet.

Hvilke rum passer laminatgulv til?

Laminatgulvet passer i mange forskellige rum. Mange nybyggere vælger sågar at anvende det i hele køkken alrum for at skabe den varme stemning og ensartet udtryk på tværs af alle rum.

Laminatgulvet er ikke godt i vådrum, men udover badeværelset, så er laminatgulvet anvendeligt i alle rum. Mange oplever også gulvet som værende mere behageligt at betræde end fliser.

Hvordan monteres laminatgulv?

Laminatgulv monteres som et click-system, og er muligt at lægge, hvis man har lidt gør-det-selv evner. Det kræver dog nøje tilrettelægning med underlag, sikring af kanter, beskæringsmetoder og meget mere. 

Læs Bolius guide til lægning af laminatgulv her

Er du ikke gør-det-selv typen, eller vil du gerne bare have hjælp til arbejdet, så vi klar til at lave et uforpligtende tilbud hos Kenneths Gulvteknik. Book et besøg.

Hvem er laminatgulv til?

Laminatgulvet passer godt både til private og til virksomheder, grundet dets slidstyrke. Som kontor virksomhed er det en fordel med et holdbart gulv, der tåler meget trafik med sko og udstyr. Det er også med til at skabe en hjemlig hygge og varm oplevelse af rummet, som kan gøre din arbejdsplads mere behagelig for alle medarbejdere. 

Det er også særdeles udbredt i private hjem grundet dets brede anvendelighed.  

 

Rådgivning og montering 

Vi har altid rådgivning i højsædet, og når du køber et nyt gulv ved Kenneths Gulvteknik, så er det alt inklusiv. Du får hjælp til valg af de rette gulve, fleksibel montering og efterfølgende kvalitetssikring. 

Få et uforpligtende tilbud

Kenneth Hounisen
Gulvlægger


Eksperter i holdbarhed

For os er det afgørende, at et gulv holder i mange år. Det sikre vi os med de helt rette leverandører med garanti og monteringen, hvor underlaget etableres med professionelle metoder.

Rådgivning inklusiv

Det er ikke nemt at vælge et nyt gulv, derfor sætter vi en ære i at rådgive og vejlede i de moderne gulve og mulighederne. Vi prioriterer et personligt besøg inden en aftale indgås. Du kan også få en pris indikation helt uforpligtende.

Øje for detaljerne

Vores mission er at leverer og monterer højkvalitetgulve. Derfor har vi altid ekstra opmærksomhed på alle detaljerne i forbindelse
med etableringen af de nye gulve.