Hvilken gulvtype er bedst?

Er du på udkig efter det perfekte gulv til dit hjem, men føler dig overvældet af de mange muligheder? Dyk ned i vores omfattende guide, der sammenligner forskellige gulvtyper, deres fordele og ulemper, samt giver indsigt i prisniveauer og de bedste anvendelser for hvert gulv.


Bliv inspireret

Klik for at se alle billederne i fuld størrelse.

Kenneth Hounisen

Professionel gulvlægger

Vi står inde for et solidt håndværk. Når det gælder gulve er underlaget helt afgørende. Hvis fundamentet ikke er i orden, vil det påvirke gulvets levetid og oplevelsen af dets funktion.

I dag er det muligt at få gulve der ligner det traditionelle trægulv, men med de praktiske fordele der kendetegner et flisebelagt gulv. Det er enorm populært i nybyggeri og er således et godt valg for mange, når de skal have udskiftet deres gulve.

Der er også mange som ønsker et blødere gulv, med et kreativt touch, her er vinylgulve en god og prisvenlig løsning. Vinylgulve kan fås i mange farver og teksturer.

For at give den rette rådgivning kommer vi altid på besøg inden der laves en aftale, her kan i se prøver fra vores forskellige leverandører og vi tager en god dialog om, hvad der er det rette gulv for dig/jer.


Eksperter i holdbarhed

For os er det afgørende, at et gulv holder i mange år. Det sikre vi os med de helt rette leverandører med garanti og monteringen, hvor underlaget etableres med professionelle metoder.

Rådgivning inklusiv

Det er ikke nemt at vælge et nyt gulv, derfor sætter vi en ære i at rådgive og vejlede i de moderne gulve og mulighederne. Vi prioriterer et personligt besøg inden en aftale indgås. Du kan også få en pris indikation helt uforpligtende.

Øje for detaljerne

Vores mission er at leverer og monterer højkvalitetgulve. Derfor har vi altid ekstra opmærksomhed på alle detaljerne i forbindelse
med etableringen af de nye gulve.