Montering af gulve

Din sikkerhed for holdbar og præcis montering

Vi ved det kan være en stor opgave for mange at monterer et nyt gulv i huset eller lejligheden. Selvom clicksystemerne i dag er forholdsvis enkle, så er det stadig et stort arbejde at få afmonteret det gamle, sikret et lige underlag, beskæring af plader og den nøjagtige afslutning samt kvalitetssikring. 

Derfor er det vores fornemmeste opgave at bistå jer i projekt nye gulve. Om det er laminatgulve, trægulve, væg til væg gulvtæpper og vinyl, så er vi klar til at vejlede og monterer jeres nye gulve. 

Vi er en lokal enkeltmandsvirksomhed, der sætter en stor ære i det kvalitetsbevidste håndværk. 

 

Rådgivning og montering 

Vi har altid rådgivning i højsædet, og når du køber et nyt gulv ved Kenneths Gulvteknik, så er det alt inklusiv. Du får hjælp til valg af de rette gulve, fleksibel montering og efterfølgende kvalitetssikring. 

Få et uforpligtende tilbud

Kenneth Hounisen
Gulvlægger


Eksperter i holdbarhed

For os er det afgørende, at et gulv holder i mange år. Det sikre vi os med de helt rette leverandører med garanti og monteringen, hvor underlaget etableres med professionelle metoder.

Rådgivning inklusiv

Det er ikke nemt at vælge et nyt gulv, derfor sætter vi en ære i at rådgive og vejlede i de moderne gulve og mulighederne. Vi prioriterer et personligt besøg inden en aftale indgås. Du kan også få en pris indikation helt uforpligtende.

Øje for detaljerne

Vores mission er at leverer og monterer højkvalitetgulve. Derfor har vi altid ekstra opmærksomhed på alle detaljerne i forbindelse
med etableringen af de nye gulve.