Vinylgulve

Få et tidsløst, vandtæt og slidstærkt vinylgulv

Et populært gulvvalg er vinylgulvet. Vinylgulvet er lavet i et blødt materiale vaseret på kunststof. Mange synes godt om gulvtypen, fordi det netop er blødt og behageligt at færdes på. Det er også ekstremt slidstærkt og ikke særlig modtagelig overfor både skidt og fugtige overflader. Derfor er det også et hit eksempelvis i en entré eller badeværelse. 

Vinylgulvet opleves som et enstartet gulv, da det i overfladen er helt tæt, modsat træ- og laminatgulve, som er kendetegnet med sprækkerne imellem brædderne. Det øger også det praktiske hensyn, fordi der ikke samler sig snavs i de mellemrum.

Gulvet fås også med lidt struktur, hvis det ønskes lidt mere skridsikkert. 

Gulv til vådrum

Et af de helt særlige fordele ved vinylgulvet, er at det kan anvendes i et vådrum, eksempelvis badeværelse, toilet eller bryggers med vaskemaskine. 

Vinylgulvet er lavet i et vandtæt materiale, derfor kan en gulvekspert med certifikat i vådrumssikring, lægge et vinylgulv på badeværelse. Det er desværre ikke en type, man selv lovligt må monterer af hensyn til risikoen for vandskader. 

Kenneths Gulvteknik er eksperter og har certifikat til lægning af vinylgulve i vådrum. 

Hvilke rum passer vinylgulv til?

Vinylgulvet kan anvendes i alle rum, da det også er anvendeligt i vådrum. Oftest ses det anvendt i praktiske rum, hvor der er meget trafik og risiko for større væskemængder på gulvet. 

Det er således velegnet til badeværelse, toilet, bryggers, skur og i legerum.  

Rådgivning og montering 

Vi har altid rådgivning i højsædet, og når du køber et nyt gulv ved Kenneths Gulvteknik, så er det alt inklusiv. Du får hjælp til valg af de rette gulve, fleksibel montering og efterfølgende kvalitetssikring. 

Få et uforpligtende tilbud

Kenneth Hounisen
Gulvlægger


Eksperter i holdbarhed

For os er det afgørende, at et gulv holder i mange år. Det sikre vi os med de helt rette leverandører med garanti og monteringen, hvor underlaget etableres med professionelle metoder.

Rådgivning inklusiv

Det er ikke nemt at vælge et nyt gulv, derfor sætter vi en ære i at rådgive og vejlede i de moderne gulve og mulighederne. Vi prioriterer et personligt besøg inden en aftale indgås. Du kan også få en pris indikation helt uforpligtende.

Øje for detaljerne

Vores mission er at leverer og monterer højkvalitetgulve. Derfor har vi altid ekstra opmærksomhed på alle detaljerne i forbindelse
med etableringen af de nye gulve.