Om Kenneths Gulvteknik

Bliv klogere på, hvad vi står for

Kenneth Hounisen

Professionel gulvlægger

 

Om Kenneths Gulvteknik

Kenneths Gulvteknik er ejet af Kenneth Hounisen, som er udlært gulvlægger og har været i gulvfaget siden 2014.

Vi er en lokal enkeltmandsvirksomhed i Holstebro Kommune, som hjælper kunder i Midt- og Vestjylland. Vores mission er er at hjælpe private såvel som virksomheder med at få den helt rigtige gulvløsning.

Vi står inde for et solidt håndværk. Det er vigtigt for os at kunden for en god oplevelse fra det første telefonopkald, til det færdige gulv er afleveret.

For at give den rette rådgivning kommer vi altid på besøg og besigtiger opgaven og høre om jeres ønsker inden der laves en aftale. Her kan i se prøver fra vores forskellige leverandører og vi tager en god dialog om, hvad der er det rette gulv for dig/jer.

Vi kan varetage opgaver fra en lang række forskellige kundegrupper, blandt andet til:

 • Private bygherrer
 • Underentrepriser
 • Erhvervsbyggerier
 • Boligforeninger 

Der er ingen opgaver, der er for store eller små for os.

 

Historien bag

Den store drøm og ambition om at blive selvstændig er nu blevet en realitet. Det er for os et brændende ønske om at få lov til at levere den personlige oplevelse sammen med det omhyggelige håndværk, der kræves af moderne gulve.

Kenneth Hounisen, er søn af Johnny Hounisen, som også er et kendt ansigt i det lokale håndværkermiljø. Johnny ejer virksomheden Vestjydsk Gulvafslibning, som bearbejder en lang række trægulve i det midt- og vestjyske.

Det er tydeligt, at der er håndværkerblod i årene og iværksætter ånden er der altså også.

Kvalitetsbevidst rådgivning

Ideen med det nye gulvfirma er, at rådgivning og kvaliteten i håndværket skal gå hånd i hånd. Det er den personlige oplevelse, hele vejen igennem forløbet, der differentierer os fra lignende virksomheder i nærområdet.

Det moderne gulv

Udvalget af gulvtyper er blevet markant bredere og det kan være svært at navigerer i de mange muligheder. Defor mener vi, at den personlige rådgivning er med til at sikre, at kunderne får det gulv der netop matcher deres funktion og ønsker til udseende. Det er eksempelvis blevet muligt at få moderne flydende gulvtyper, som ikke kræver den store nedbrydning på badeværelser og andre rum med ældre flisebelægning.

Laminatgulve er også blevet enormt populære i denne tid, fordi de er lette at vedligeholde, mens der opnås den flotte struktur fra trægulve.

  Vi følger myndighedernes anvisninger i forbindelse med Covid-19. Alle besøg foregår med sikker afstand.


  Bliv inspireret

  Klik for at se alle billederne i fuld størrelse.


  Eksperter i holdbarhed

  For os er det afgørende, at et gulv holder i mange år. Det sikre vi os med de helt rette leverandører med garanti og monteringen, hvor underlaget etableres med professionelle metoder.

  Rådgivning inklusiv

  Det er ikke nemt at vælge et nyt gulv, derfor sætter vi en ære i at rådgive og vejlede i de moderne gulve og mulighederne. Vi prioriterer et personligt besøg inden en aftale indgås. Du kan også få en pris indikation helt uforpligtende.

  Øje for detaljerne

  Vores mission er at levere og montere højkvalitetgulve. Derfor har vi altid ekstra opmærksomhed på alle detaljerne i forbindelse
  med etableringen af de nye gulve.