Væg til væg tæpper

Få et behageligt og traditionelt gulv

Mange holder fortsat af et behageligt og ensartet gulv i form af tæppegulv. Det kaldes væg til væg tæppe og fås i mange varianter. Man bliver faktisk overrasket over diversiteten samt de funktionelle forskelle på tæpper. På denne side vil vi forsøge at vejlede til valget af væg til væg gulvtæpper.

Går man efter det slidstærke resultat, så er det muligt med et fladvævet tæppe. Dette tæppe gør det mindre modtageligt for snavs og slidspor. Du vil ofte opleve tæppet flot i adskillige år, også selvom der er meget bevægelse i rummet.

Nogle ønsker et mere behageligt gulvtæppe, så skal man gå med et langhåret tæppe. Det har en blød og lækker overflade som man vil elske at gå på. Det er især fordelagtigt i soveværelser og i børneværelser.

Hvis man ikke har gulvvarme er gulvtæpper også en særdeles god måde at skabe en varmere gåflade. Den bløde overflade er også at foretrække, hvis man går meget derhjemme, hvorfor man kan undgå hælespore og andre fysiske gener.

Gulvtæppet har også en forbedrende effekt på rummets akustik, fordi tæppet vil optage en stor del af rumklangen.

Udseende af tæpper

Der er naturligvis stor variation på tæpper om man vælger et fladvævet eller et langhåret tæppe. Men derimellem er også rigtig mange muligheder, både i farver, mønstre og teksturer.

Hvilke rum passer væg til væg tæpper til?

Væg til væg tæpper passer godt til de fleste rum i huset, bortset fra vådrum, hvor der ofte kræves en øget hygiejne og risiko for vandskader. Således er væg til væg tæppet et oplagt valg i både fællesarealer, soveværelser, børneværelser og kontor.

Hvad er vigtigt ved montering af væg til væg gulvtæpper?

For at monterer et væg til væg gulvtæppe, er det essentielt at man har målt rummet godt op. Det er afgørende for størrelsen af tæppeudskæringerne, og hvordan man ønsker at placerer samlingerne.

Fodlister skal fjernes forud for monteringen af væg til væg tæppet, så det kan afsluttes ordentligt efter lægningen.

Når tæppet lægges, skal det skæres meget præcist, for at opnå det flotte og jævne resultat. Det er også vigtigt med den rette tæppetape, som sikre at det holdes fast i mange år.

Læs Silvans guide til lægning af væg til væg tæpper her

Hvem er væg til væg tæpper til?

Væg til væg tæpper er oplagte i det private hjem, hvor man ønsker et varmt, blødt og lyddæmpende materiale. 

Tæppet er ikke altid optimalt på en arbejdsplads, fordi trafikken ofte vil være for stor. I stedet anbefales et godt resultat med tæppefliser, som er bredt anvendt i kontorer.

 

Rådgivning og montering

Vi har altid rådgivning i højsædet, og når du køber et nyt gulv ved Kenneths Gulvteknik, så er det alt inklusiv. Du får hjælp til valg af de rette gulve, fleksibel montering og efterfølgende kvalitetssikring. 

Få et uforpligtende tilbud

Kenneth Hounisen
Gulvlægger


Eksperter i holdbarhed

For os er det afgørende, at et gulv holder i mange år. Det sikre vi os med de helt rette leverandører med garanti og monteringen, hvor underlaget etableres med professionelle metoder.

Rådgivning inklusiv

Det er ikke nemt at vælge et nyt gulv, derfor sætter vi en ære i at rådgive og vejlede i de moderne gulve og mulighederne. Vi prioriterer et personligt besøg inden en aftale indgås. Du kan også få en pris indikation helt uforpligtende.

Øje for detaljerne

Vores mission er at leverer og monterer højkvalitetgulve. Derfor har vi altid ekstra opmærksomhed på alle detaljerne i forbindelse
med etableringen af de nye gulve.