Gulve til hele huset

Få hjælp til dine nye gulve

Vi er eksperter i laminat- og trægulve til hele huset. Det kræver godt håndværk at få gulvet til at passe på tværs af rum. Det er ligeledes krævende at få lagt det helt rigtige underlag, så det nye gulv har de bedste forudsætninger for en god trædeoplevelse samt holdbarhed. 

Udover de populære laminat- og trægulve, hjælper vi også gerne med væg til væg tæpper, som vi også har god erfaring med. Tæpper kan være svære at lægge pænt, så samlinger og kanter ser ud til at glide helt sammen til et stykke. Vi sætter altid en ære i det professionelle resultat uanset rum eller gulvtype. 

Ønsker du et vinyl gulv, så er vi også klar til at hjælpe med dette. Vinyl gulvet kræver især et godt underlag, da det er et lidt blødere materiale, der former sig efter underlaget. 

Kenneths Gulvteknik samarbejder med en række gulvfabrikanter og hjælper med alt fra rådgivning, indkøb, afmontering og påmonteringen af de nye gulve. Vi sætter også en ære i at kvalitetssikre resultatet, så du kan være tryg i hele processen. 

Se hvilke gulvtyper vi hjælper med

 

Rådgivning og montering 

Vi har altid rådgivning i højsædet, og når du køber et nyt gulv ved Kenneths Gulvteknik, så er det alt inklusiv. Du får hjælp til valg af de rette gulve, fleksibel montering og efterfølgende kvalitetssikring. 

Få et uforpligtende tilbud

Kenneth Hounisen
Gulvlægger


Eksperter i holdbarhed

For os er det afgørende, at et gulv holder i mange år. Det sikre vi os med de helt rette leverandører med garanti og monteringen, hvor underlaget etableres med professionelle metoder.

Rådgivning inklusiv

Det er ikke nemt at vælge et nyt gulv, derfor sætter vi en ære i at rådgive og vejlede i de moderne gulve og mulighederne. Vi prioriterer et personligt besøg inden en aftale indgås. Du kan også få en pris indikation helt uforpligtende.

Øje for detaljerne

Vores mission er at leverer og monterer højkvalitetgulve. Derfor har vi altid ekstra opmærksomhed på alle detaljerne i forbindelse
med etableringen af de nye gulve.